0%
Caution: JavaScript execution is disabled in your browser or for this website. You may not be able to answer all questions in this survey. Please, verify your browser parameters.

Chestionar de evaluare a cursurilor 2019-2020 Anul III - Semestrul II

Chestionar destinat studentilor si studentelor Facultatii de Stiinte Politice SNSPA care are ca principal obiectiv evalauarea cursurilor si seminarelor din anul universitar 2019/2020

Acest formular reprezintă un instrument pentru îmbunătățirea ofertei educaționale a Facultății de Științe Politice, specializările Științe Politice, Relații Internaționale și Studii Europene, Sociologie și Psihologie. Opinia ta este foarte importantă în vederea identificării direcțiilor ce urmează a fi dezvoltate sau îmbunătățite în viitor, de aceea apreciem foarte mult dacă ai putea acorda 10 minute pentru a răspunde întrebărilor chestionarului. 

Poți completa acest chestionar, indiferent de gradul de participare la cursuri/seminare. Precizăm că datele tale vor rămâne anonime, iar evaluarea nu va depinde de răspunsurile oferite. Chestionarul nu presupune răspunsuri corecte sau greșite! Ne interesează opinia ta sinceră și ceea ce gândești în acest moment. Te rugăm să te raportezi la ambele perioade din acest semestru: înainte și după trecerea în regim de predare exclusiv online.  Mulțumim!

There are 15 questions in this survey.