Atenție: executarea codului JavaScript este dezactivată în browserul dvs. S-ar putea să nu puteți răspunde la toate întrebările din acest sondaj. Vă rugăm să verificați parametrii navigatorului dumneavoastră web.

Absolventi Masterat Facultatea de Stiinte Politice - SNSPA

Acest chestionar este adresat tuturor persoanelor care au absolvit un program de nivel master in cadrul Facultatii de Stiinte Politice a SNSPA, indiferent de specializarea sau denumirea masteratului. Raspunsurile inregistrate sunt anonime si nu vor fi folosite decat in scopul vizat de aceasta cercetare. Obiectivul acestuia este cunoasterea parcursului profesional al absolventilor si absolventelor SNSPA si incercarea de a adapta continutul programelor de studii la experientele si cerintele specifice din diferitele domenii in care se angajeaza absolventii nostri.

Participarea dumneavoastră la acest sondaj este anonimă și confidențială. Folosim adresa dumneavoastră de email doar pentru a vă transmite invitația de participare la studiu, precum și a vă reaminti să finalizați completarea chestionarului. Aceasta nu este insă salvată în nicio bază de date și nici asociată răspunsurilor dumneavoastră. Continuarea și completarea acestui chestionar reprezintă acordul dumneavoastră de a vă fi utilizata adresa de email în scopul descris anterior. Puteți începe completarea chestionarului chiar acum. Dacă din diferite motive nu reusiți să ajungeți la final, puteți utiliza link-ul din emailul de invitație oricând pentru a relua și finaliza completarea chestionarului. Răspunsurile dumneavoastră vor fi salvate și nu va fi nevoie să reluați întrebările pe care le-ați completat deja.

Acest sondaj este anonim.

Înregistrarea răspunsurilor la sondaj nu conţine nicio informaţie de identificare despre respondent, cu excepţia cazului în care o întrebare din sondaj a cerut în mod explicit aceasta.

Dacă aţi utilizat un cod pentru a avea acces la acest sondaj, vă asigurăm că informaţiile referitoare la acest cod nu vor fi stocate împreună cu răspunsurile. Acestea sunt gestionate într-o bază de date separată şi vor fi actualizate numai pentru a indica dacă aţi finalizat sau nu sondajul. Nu există nicio modalitate de a corela codul dumneavoastră cu răspunsurile date la întrebările din sondaj.